top of page
emiel-schalck-zxanvsT62cc-unsplash.jpg

INNERGLOW RETREAT

2-4 februari 2024 België

This is not your average retreat

Voel jij je vaak overweldigd en gestrest? Loop je vast in je persoonlijke ontwikkeling? Voelt je leven soms als een Super Mario-wereld waarin je steeds vlak voor de finale door de eindbaas van het parcours af wordt gegooid? Herken je je belemmerende patronen inmiddels wel een beetje, maar lukt het toch niet om ze te doorbreken ?

 

Dan is dit retreat voor jou: de ultieme spabeleving terwijl je op het diepste niveau werkt aan jou.

Ben jij klaar voor die magische combinatie van next level persoonlijke ontwikkeling en selfcare? Ga dan met ons mee op dit levens veranderende

 avontuur en grijp met beide handen de kans om écht contact te maken met je ware authentieke zelf. We hebben een prachtig weekend voor jou georganiseerd op een adembenemende locatie middenin de natuur. Na dit retreat heb je op een diep niveau nieuwe inzichten opgedaan en jezelf tegelijkertijd opgeladen met onvergetelijke, koesterende wellness behandelingen.

Datum: 2-4 februari*

Locatie: Zenhoeve Poppel België 

Gedeelde kamers (2 pers p kamer)

Max 10 deelnemers

*2 februari 17:00 uur  (programma start 18:00 uur) tot 4 februari 12:00 uur

PHOTO-2023-11-14-10-25-23.jpg
e65c5a82-2a9e-4a89-9b11-f20fbc34a7d7.jpeg
PHOTO-2023-11-14-10-25-22 (1).jpg

Meet the team

Maartje

Ultiem organisatietalent dat altijd net dat zakje extra sparkles bij zich heeft. Spin in het web. Verbinder. Visionair. Mastermind achter het retreat. 

WhatsApp Image 2023-11-18 at 21.37.14.jpeg

Sandra

Liefdevolle verzorger. Aanwezig voor jou, ziet jou echt. Spaceholder en dancing queen.

image0 (11).jpeg

Joëlle

De mastermind achter alle journeys. Magisch creatief en in touch met jouw energie. Holistic healer. Begeleidt jou om  bij dat nieuwe niveau van bewustzijn te komen. Unicorn in human form.

WhatsApp Image 2023-11-18 at 21.06.18.jpeg

Highlights

*Delicious food**Purification journey**Boswandeling**Awakening journey**Beauty ceremony**Celebration time**Dance it out*

WhatsApp Image 2023-11-18 at 21.06.42.jpeg

Journeys

We nemen je mee in drie verschillende journeys waar je met deep inner work in een creatieve flow komt en gaat connecten met je intuïtie. Vanuit deze ontspannen staat van zijn ontdek je nieuwe mogelijkheden om je potentieel te laten ontwaken. De journeys zijn zowel met als zonder microdosering plantmedicijn toegankelijk. Als je meer wilt weten over het plantmedicijn en hoe je je hierop voorbereidt, kijk dan vooral even op onderstaande link.

IMG_3873.jpg

Food

Laat je meenemen in een wereld van heerlijk, gezond en voedzaam eten. Ontdek de perfecte manier om je lichaam te voeden. Wij zorgen dat de maaltijden naadloos aansluiten op het programma, zodat jouw ervaring alleen maar rijker wordt.  Denk minder, geniet meer én intenser door meer te proeven. 

WhatsApp Image 2023-11-18 at 21.34.56.jpeg

Self-care

Dit retreat brengt jouw self-care naar een hoger level. Je lichaam is een tempel en dit retreat de heilige ceremonie van verering. Ontdek de kracht van zorg en liefde voor jezelf en voel je schoonheid weer op een diep level. Omarm je vrouwelijkheid in een veilige setting van gelijkgestemden en de warme armen van het team. Geniet weer van wie je bent, en voel meer innerlijke kracht en zelfverzekerdheid. Dit weekend draait helemaal om jou. Samen laten we jouw vrouwelijke energie weer stromen en zorgen we dat je vertrekt als de godin die je altijd al was. 

Investering in jezelf

€699 - Eenpersoonsbed op een tweepersoonskamer

Let op! Dit is een early bird prijs. Na 15 december gaat de prijs omhoog naar €749

Betaling in termijnen is mogelijk.

Dit is een unieke kans om voor deze bescheiden prijs mee te gaan. Dit is een pilot retreat waarin wij onze krachten voor de eerste keer bundelen en je graag meenemen op ons avontuur. We bieden je daarom graag deze onvergetelijke ervaring aan tegen uitsluitend de kosten die wij maken. Dit is eenmalig, hierna worden prijzen rond de 1200 euro. 

PHOTO-2023-11-14-10-25-23 (1).jpg

Gun jij jezelf een reis die je meevoert naar een wereld van nieuwe kansen en de mooiste paden? Door je bewust te worden van de oneindige mogelijkheden van je onderbewustzijn, de plek waar onze potentie sluimert tot ze wakker wordt gemaakt uit een droom van sleur, belemmerende overtuigingen en illusies, kun jij die plek waar de wereld aan je voeten ligt, bereiken. We zijn die illusies gaan geloven door maatschappelijke structuren,  of misschien wel door een omgeving waarin we niet altijd zijn gezien voor wie we werkelijk zijn. Hierdoor is de overtuiging gegroeid dat sommige delen van ons beter niet gezien kunnen worden, of dat we ze moeten bedekken onder een masker. 


Als we deze delen terug in heelheid brengen, kunnen we vanuit een plek van liefde, acceptatie en bewustzijn en vanuit een breder perspectief en verwondering gaan kijken naar de mogelijkheden die de lessen van het leven ons te bieden hebben. 


Vanuit deze liefdevolle plek groeit een hoger bewustzijn. Dingen vallen op hun plek. Een diepe zelfliefde tilt je naar een nieuwe persoonlijke werkelijkheid, waarin je in staat bent om beter voor de belangrijkste persoon in je leven te zorgen; voor jouzelf. 


De relatie met jezelf bepaalt wat jij jezelf gunt én wat je aan anderen kunt geven. Door juist de delen in jezelf te eren en respecteren waarvan je vindt dat die het nog niet verdienen, zul je anders in de wereld gaan staan. 
Je vindt een manier van zijn waarin rust een permanent en stabiel plekje vindt in je systeem, waarin harmonie in jezelf bewaard blijft en je innerlijke balans de sleutel is naar een wereld van innerlijke wijsheid. 
We gaan steeds meer begrijpen dat alle antwoorden in onszelf zitten, maar je moet je hart durven volgen om er echt op te vertrouwen dat we de juiste antwoorden hebben.


Wanneer ons brein coherent met ons hart gaat communiceren, is het mogelijk om intuïtief patronen te herkennen. Je zult ontdekken dat we echt meer weten dan we denken.
De inzichten die je krijgt tonen je de 'landschappen' van je onderbewustzijn en de 

diepere lagen die zijn opgebouwd uit al die vastgeroeste overtuigingen die gaandeweg de koers van ons leven zijn gaan bepalen.


Door zelf als regisseur in de film van je onderbewustzijn te stappen, ben je in staat om grenzeloos de scènes die nog komen, te creëren en zo blijvende veranderingen aan te brengen.
Om te resoneren met datgene wat we willen aantrekken, hoeven we alleen te vieren dat we al zijn waar we willen zijn. Het ís al goed, jij bent al goed. Alles kan alleen maar nog beter worden. 
Die dankbaarheid en joy geeft een vibratie van energie waardoor je niet alleen datgene waar je naar verlangt zult gaan aantrekken als een magneet, maar door middel van deze energie ook deze nieuwe staat van zijn kunt implementeren in je dagelijks leven. Je beste leven!

Meer over deze reis

bottom of page